joi, 23 iunie 2011

Rugby Romania-Argentina

Ne-am calificat din nou la Campionatul Mondial. E bine, zic eu, avand in vedere faptul ca in scoli nu se mai face sport in concluzie nici "materie prima" pentru acest sport nu se mai gaseste asa usor.


marți, 14 iunie 2011

Statuile vii - Living statues

Initial incepusem sa scriu de parca redactam un articol, apoi m-am razgandit. Ar fi fost prea rece, prea distant. Exact pe dos fata de ceea ce mi-au transmis actorii Teatrului Masca. Am trait 2 zile printre ei, langa ei, impreuna cu ei.....
...Romeo si Julieta

"Fuga" de Bach

Orologiul

Betivul adormit (ma rog, atunci nu bause prea mult)

si i-am vazut pe
Coloratii

Hercule Poirot si Agatha Christie gasind inculpatul

Biciclistul auriu

Statuia ostasului grec

Ingerii coborati printre noi


toate puse in scena mare a Herastraului pe durata a 4 zile, de un pasionat de fotografie,
  Maestrul Mihai Malaimare



sâmbătă, 4 iunie 2011

Vis de vacanta - Holiday dream


Constat ca-mi este foarte greu sa-mi aleg un titlu potrivit fiecarei fotografii. Nu stiu, imi vine asa greu sa ma exprim in cuvinte potrivite. Uneori imi vine sa las fotografia fara nici un nume, dar parca ar fi o lucrare neterminata.
Uneori e mai simplu sa spui povestea ei. Asa ca va povestesc. Veneam de la Izvoarele Cernei catre Tg. Jiu chiar pe acel drum care se vede in stanga. Drumul a urcat usor pe o colina si a facut o curba lina la stanga apoi dreapta. Soarele, spre apus, m-a lovit in ochi prin oglinda retrovizoare. Atunci, in oglinda, am vazut tabloul. Am oprit pe dreapta, am scos aparatul, m-am intors cativa zeci de metri pe drum si am fotografiat.