joi, 11 februarie 2010

EMO


Nu-s priceput la scrieri mestesugite. Nu-s bun nici de orator. Cred insa in puterea imaginii. Nu renuntati asa usor la fotografie daca va place. Nu procedati ca un EMO. Cel mai usor este sa renunti, insa cel mai greu este sa mergi mai departe. Indiferent ce ne ofera viitorul, daca vom fi fotografi cu adevarat sau nu, ar trebui sa mergem mai departe fiecare cu calea pe care si-a ales-o. Pentru mine fotografia e o placere nemaipomenita, o relaxare fata de cotidian, dar si o bucurie ca impart, asa cum pot eu, o imagine cu altii.

9 comentarii:

  1. ba te pricepi la scrieri mestesugite!!! :)) dar sangele putea fi mustar, culoarea mustar.... ar fi fost mai credibila fotografia. intrebare: d c libelula nu-i la portofoliu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place fotografia si imi place si ce ai scris Dragos. Cred ca EMO ar fi rezolvat-o mai usor cu combinatia de DIAZEPAM si alcool sau cu cine stie ce combinatie cu somnifere, cum am auzit ca iau unele "demoazele" pana in 18 ani, ca sa-i impresioneze pe cei pe care ii plac. Eu nu am nici o treaba cu EMO, dar imi vine sa-mi iau campii, adica sa-mi iau bilet de avion numai dus si sa plec cat mai departe posibil. Mai este putin si se termina. Inca putin. Mai fac 3 peisaje si o natura statica si gata...Din celelalte 10 am 9 fotografii, imi mai trebuie o natura statica HY KEY si sa le mai perii prin editare. Raluca Ioana Agasanu

    RăspundețiȘtergere
  3. aoleu, nici nu pot sa ma uit la fotografia asta

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesaj de nota 11, text de nota 10, poza de nota 9 pe motiv de ketchup nepotrivit (prea gros).
    Media 10 :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceva luft pentru cutit... sau poate ca o taiere pe lung ar fi fost mai "sigura", cu diagonala si tot tacamul.
    Felicitari pentru "curaj" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Subscriu la ce a scris si Monica si completez cu sugestia ca un cutit cu lama mai ingusta este mai potrivit unor astfel de scopuri. Si atentie sa fie curat, sa nu se infecteze rana... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragut gestul tau de a ridica moralul unora, dar fatarnicii si arogantii ar trebui sa accepte ca exista multi alti
    fotografi mai buni si mai creativi decat ei, ca o fotografie buna se face muncind (cu placere), ca pot colabora
    cu alti fotografi... si multe alte chestii marunte care ar tine de bun simt :)
    Si sa n-o mai lungesc: daca li se critica constructiv o fotografie ar trebui sa invete lectia...
    Nu te mai obosi cu ei :)
    Bafta la examen Dragos!

    RăspundețiȘtergere