miercuri, 3 decembrie 2014

My name is YELLOW

N-am mai postat pe blog din iunie. Nici măcar o singură fotografie. N-am avut starea necesară. Nici ieşire specială pentru fotografiei n-am făcut. In anii precedenți ieşeam măcar de câteva ori. Anul acesta, am fotografiat ȋn concediu sau ȋn cele câteva ieşiri cu prietenii prin parc. Am ratat iarăşi  toamna la munte, am ratat şi primii fulgi, vine sfârşitul de an şi constat pe blog un număr infim de fotografii postate.

Aveam un proiect ȋn derulare pe care l-am lasat baltă, aveam idei… Au murit.

Aş da vina pe Facebook, că acolo postează toată lumea şi nu se mai uită nimeni pe un blog, decat daca are link din FB şi poate nici atunci. Dar şi acolo am postat puțin.

Zilele trecute, Doina Russu, pe care am ȋndrăgit-o datorită excepționalelor fotografii cu păsări, şi-a anunțat retragerea de pe FB ȋn favoarea blogului ei personal. Am decis să-i urmez exemplul şi să sterg efectiv praful de pe blogul meu.

Voi posta pentru mine şi pentru cei câțiva care vor avea răbdarea şi dorința de a da din când ȋn când un clic suplimentar. Voi ȋncerca ȋncet, ȋncet să-mi intru mână.
Ȋncep cu o continuare logică a postării anterioare.


MY NAME IS YELLOW


Un comentariu:

  1. este adevarat, facebook a devenit un fel de "toate drumurile duc la roma", insa, mi-am dat seama ca ma depersonalizasem si aveam "toate ouale"intr-un singur cos :)
    la fel de adevarat este ca ,din comoditate, butoanele acelea, toate la un loc, ma tineau exclusiv acolo si poate deveni periculos de magulitor feed-back-ul rapid pe care il primesti ..
    nu regret decizia, privind in viitor, am convingerea ca e foarte bine sa postez mai intai pe blogul meu, abia apoi pe alte siteuri......statisticile imi confirma asta . inteleg foarte bine si lipsa comentariilor-ele, inca mai vin doar sub link-ul de pe fb; eu insami am inceput sa scriu destul de rar dar voi remedia asta !

    RăspundețiȘtergere