marți, 19 ianuarie 2010

Jurnal de calatorie -fila 6-

Casa memoriala Al Vlahuta de la Agapia in contre-jour. Bineinteles inchisa.P.S Am modificat perspectiva fotografiei cu Agapia. Traiasca gugalu...inca n-a racit.

7 comentarii:

 1. interesant
  mi se pare neclara fotografia, dar imi palce perspectiva

  RăspundețiȘtergere
 2. si mie imi place, soarele e spectaculos!

  RăspundețiȘtergere
 3. Soarele surprins in coltul din stanga sus este reusit dar ai putea sa renunti la partea de jos a fotografiei deoarece nu contine elemente interesante si pare in plus. In acelasi timp imaginea este putin inclinata spre dreapta.

  RăspundețiȘtergere
 4. si mie mi se pare neclara!as mai fi saturat un pic culorile, as fi indreptat-o ca e un pic intr-o parte. In rest as lasa-o cum e. Cadrul e frumos!

  RăspundețiȘtergere
 5. @toti
  Se pare ca am o cadere spre dreapta :)). Am mai patit asta la o alta fotografie. De acord, se va modifica.
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 6. De acord cu Veronica si cu Alexandru, cu precizarea ca IMI PLACE FOTOGRAFIA. Modificata va fi si mai frumoasa. Am o intrebare: m-am confruntat cu ceva asemanator, nu a fost intentionat in Muzeul Satului in dreptul unei case pe care am inclus-o in portofoliu pentru ca este o "casa impozanta", singura care mi-a placut din tot muzeul. Soarele era in spatele ei si-mi intra in obiectiv, creand ceea ce ai creat tu intentionat. Am observat asta si am stat pironita de stalp sa astept un nor deasupra soarelui. In final a aparut un nor, care m-a ajutat sa fac fotografia, fara sa-mi strice histograma. Eu am rezolvat "dilema histogramei" asteptand norul. Dar, dilema, in general, a ramas si cred ca e valabila pentru oricine face o fotografie de genul acesta: histograma va fi arsa datorita "soarelui". Ce facem in cazul acesta? Stii ca domnii nostri profesori tin foarte mult la histograma...
  Poti sa-mi raspunzi pe e-mail-ul personal. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 7. Mie imi place asa desaturata.. ca e un contrast cu razele soarelui care vor sa mai incalzeasca atmosfera. n-ai indreptat inca fotografia, nu? e tot pe dreapta, intr-o ureche :P

  RăspundețiȘtergere