marți, 26 ianuarie 2010

Jurnal de calatorie - fila 9- Borsec decadere

Daca tot eram prin zona, am zis sa vad si eu Borsecul. Ajung acolo si dau peste acelasi lucru peste care l-am dat la Herculane si Tusnad, decadere. Prin statiune cativa turisti romani, in cautarea unui loc unde sa manance si grabiti de frica sa nu-i prinda noaptea pe strazi. Unde esti coana Elena? Vino incoace sa vezi in ce hal ne batem joc de statiunile romanesti. Unde sa faci turism nene? Aici:

Popicaria


O vila al carei numar nu mai exista (am facut-o in duotone):


Vila 53

4 comentarii:

  1. am fost la borsec...este ingrozitor ce se intmpla cu locul acela care aduce unora milioane de euro...si altora le aduce pierderea. foarte sugestive fotografiile

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vezi ce e si pe langa anina, sunt parca trei blocuri de vanzare pe la 20.000 euro bucata. fara usi, geamuri. am trecut acum 2 ani pe acolo. multe locuri abandonate care arata ca in fotografiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. @iulian - am fost la Anina in toamna 2009, cu trenuletul. Oravita - Anina cea mai veche linie ferata montana.Are in total 14 tuneluri si 10 viaducte. Distractie de 4 ore (2 dus - 2 intors), cu un tren cu 2 vagoane. Recomand cu caldura o astfel de plimbare. Dar ganditi-va repede ca nu stiu cat mai e functionala. Cred ca o sa pun si cateva poze de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, e jalnic ce se intampla cu statiunile. Acum, fotografiile sunt foarte faine, tocmai din cauza acestei degradari: parca tot mai bine arata un perete scorojit. E o situatia paradoxala, stiu.

    RăspundețiȘtergere