duminică, 3 ianuarie 2010

Jurnal de calatorie - Grintiesul noaptea

In aceasta minivacanta am fost plecat pe meleaguri moldovene, zona Durau, mai exact la Grinties. Am sa postez, pe cat posibil zilnic, cate o frantura din frumusetea acelor meleaguri, datinile care inca se mai pastreaza, porturile colindatorilor, dar si franturi din ceea ce aduce delasarea, nepasarea si neglijenta cu care este tratata una din cele mai cautate (in alte vremuri) statiuni balneoclimaterice, si anume Borsec.
Am sa incep cu Grintiesul vazut de pe deal, in noaptea dintre ani.

12 comentarii:

  1. imi palce imaginea, dar mi se pare cam inclinata, asa am impresia, cred ca ar trebui sa o indrepti sau poate este doar o impresie de a mea

    RăspundețiȘtergere
  2. e inclinata spre stanga. probabil daca fotografiai ceva mai devreme aveai lumina sa mai prinzi ceva detalii si in prim plan.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu daca ai indreptat-o intre timp...mie nu mi se pare stramba. Imi plac luminile...plus ca zona imi este foarte cunoscuta si stiu ce minunatii ascunde...sper ca te ai distrat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa pozitia luiminitelor se poate ghici ca este pe un deal si ca exista si o vale. Nu cunosc zona, dar cred ca este foarte frumoasa. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  5. asta a fost si prima mea impresie, ca este inclinata. e frumoasa, dar cred ca ar trebui indreptata

    RăspundețiȘtergere
  6. Radu, Iulian, fotomalia...aveti dreptate, o s-o indrept.

    PS. La multi Ani, tuturor !!! si multumesc pentru vizitele si parerile voastre. Ma ajuta enorm opiniile voastre si sper ca veti scrie si in acest an, chiar daca terminam acest curs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place peisajul. Acu' daca am citit comentariile colegilor mi se pare si mie inclinata spre stanga...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Fromoasa povestea jurnalului si fotografia (chiar daca intr-adevar imaginea e aplecata:P) Succes!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai redat foarte bine atmosfera pitoreasca de acolo. Imi plac fotografiile de noapte. La Multi Ani! si fotografii exceptionale in anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place foarte mult.
    felicitari pt acest cadru reusit

    RăspundețiȘtergere