joi, 28 ianuarie 2010

Jurnal de Calatorie - ultima parte

Am pus in acesta ultima parte, barajul de Bicaz si o vedere aeriana a orasului Piatra Neamt. As vorbi aici mai mult de oras care intr-o inflorire cum rar vezi la noi in tarisoara. Orasul e curat, iti da senzatia de orasel de munte, desi acum se lucreaza in centru la ceva canalizari . Are partie de schi si de ceva timp functioneaza o telegondola care pleaca de la gara si urca sus pe Pietricica.

Barajul Bicaz


Piatra Neamt

7 comentarii:

  1. D'aia zice Cristi că le ai cu peisajele :)
    Totuşi, la prima îndraznesc să zic că soft focusul este prea vizibil, dacă l+ai reduce un pic ar fi perfect! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa imaginea cu panorama orasului, imi place

    RăspundețiȘtergere
  3. misto barajul... cand l-ai pozat ? in 1983??? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place mult panorama orasului. Acum, nu conteaza cand ai fotografiat barajul - ai gasit unghiul potrivit, l-ai prelucrat, important este ca este o fotografie buna. Ca ai facut-o inainte de curs sau in timpul cursului, nu are importanta. Chiar as dori sa mai vad file din "jurnalul calatoriilor tale", Dragos!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase meleaguri, vad ca ti-ai incantat bine ochiul in vacanta. Multumim ca ne arati ce tarisoara frumoasa avem. Cat despre fotografii, imi place mult cum ai prelucrat barajul sa dea un aer vechi. Panorama orasului Piatra Neamt pare usor spalacita, un pic de saturatie n-ar strica. Sau o fi diferenta de afisare pe monitor?

    RăspundețiȘtergere
  6. prima fotografie imi place, am fost si eu in urma cu ceva ani pe acolo si este intr-adevar un loc frumos.
    este interesanta si panorama orasului.

    RăspundețiȘtergere