luni, 11 ianuarie 2010

Luminile orasului


Locatie: Lacul Morii
ISO 100
Timp de expunere: 3 s
Diafragma f/4.5
Lungime focala: 48mm (echiv 35mm)

6 comentarii:

  1. un pic de tot trebuie sa mai indrepti imaginea, iar cand o faci sa iei ca reper antena aceea si nu altceva ce te poate deruta
    zona de jos as decupa-o pana unde se termina reflexia antenei in apa

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as decupa-o pana se termina reflexia blocurilor in apa, sa nu am linia orizontului pe mijlocul cadrului. Imi place atmosfera de liniste si calm.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate gresesc dar eu as face-o rece...sigur ca luminile sunt calde insa simplitatea peisajului s-ar potrivi mai mult cu o nuanta albastruie de noapte:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place asa cum ti-a iesit. Si m--ai ambitionat sa fac si eu un peisaj de noapte - luni, cand merg la curs imi iau trepiedul si la plecare, in drum spre casa, ma opresc la pod la Titan, unde este o priveliste superba asupra lacului. Bravo Dragos!!!! Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare mie de foame sau este neclara? Daca nu ai folosit un trepied,te sfatuiesc sa o faci... deci : incearca cu un trepied , cu o diafragma mai inchisa si cu timp de expunere mai lung si ISO mai mic.

    P.S. m-am uitat la setari si mi-am dat seama ca ai folosit trepied. Restul sfaturilor le menitin :P

    RăspundețiȘtergere
  6. john, D60 nu stie ISO mai mic de 100, timpul de expunere consider ca este destul de lung 3s. Fotografia a fost facuta pe trepied cu telecomanda. Deci fara sa ating trepiedul. Problema cred ca este data in primul rand de obiectivul folosit (cel de kit de 18-55mm), pe care sper ca-l voi inlocui in curand, ca ma enerveaza.

    RăspundețiȘtergere